Open Doors Nacht van Gebed 2021

Van vrijdag 4 juni op zaterdag 5 juni wordt er weer de Nacht van Gebed van Open Doors gehouden. Open Doors schrijft hierover op hun website:

‘Blijf voor ons bidden!’ Dat is keer op keer wat de vervolgde kerk van ons vraagt. Door mee te doen aan de Nacht van Gebed bid je, samen met andere christenen, een nacht lang voor de vervolgde kerk. Met opzet ’s nachts, als teken van verbondenheid, omdat veel vervolgde christenen alleen in het donker of in het geheim kunnen samenkomen. Zo staan we naast hen in hun dagelijkse strijd.’

De Nacht van Gebed wordt georganiseerd door de Buurtkerk aan de Tweede Daalsedijk 2b. Van harte welkom om mee te komen bidden!

Graag van te voren even opgeven via info@debuurtkerk.nl i.v.m. beschikbare plaatsen.

24×10 Gebed voor Pinksteren | 13 t/m 23 mei

Verheugd zijn we om mede te delen dat tijdens de 10 dagen tussen Hemelvaart en Pinksteren, er weer 24×7 gebed zal plaatsvinden in Gebedshuis Zuilen. Voor alle informatie en om je aan te melden, zie de website: 24x7gebedutrecht.nl

Betrokken kerken zijn momenteel De Rank Utrecht, de Nieuwe Kerk, Motion Church Utrecht, Hope Church Utrecht, het Utrecht Initiatief, de Vineyard en GODcentre Utrecht. Van harte welkom om mee te doen!

30 dagen gebed tijdens de ramadan

Van 13 april t/m 12 mei 2021 is de ramadan waarbij wereldwijd moslims extra tijd voor gebed en vasten nemen. De organisatie Frontiers organiseert juist in deze tijd een gebedstijd voor moslims. Hierover schrijven ze:

“Je hebt een relatie met je hemelse Vader. Dat gun je moslims ook. Daarom wil je voor ze bidden. Zeker tijdens de ramadan, als zij extra op zoek zijn naar de waarheid.”

Bid jij ook mee voor moslims wereldwijd en in jouw stad/dorp/straat? Zie https://www.frontiers.nl/30dagen/ voor meer informatie en een gebedsgids.

Welkom GODcentre Utrecht!

Gisteren hadden we een bijzondere ontmoeting met een deel van het (toekomstige) kernteam van GODcentre Utrecht. Vijf echtparen uit omgeving Leiden / Den Haag verhuizen naar Utrecht om een nieuwe kerk te starten in de wijk Lunetten. Als gebedshuis voor de stad hebben we hen mogen verwelkomen en mogen zegenen om hun plek in Gods Koninkrijk te gaan innemen. We bidden dat zij een zegen zullen zijn voor de wijk Lunetten en de stad Utrecht!

We zijn enorm dankbaar dat zij Gods Koninkrijk komen versterken en hun licht gaan laten schijnen in het zuiden van de stad. Van harte welkom!

Belangrijke data:

  • Donderdagavond 12 november 2020 | Interest Meeting / Open avond | Locatie ‘De Passie’, Zwarte Woud 211, Utrecht
  • Zondag 31 januari 2021 | Openingsdienst | Locatie ‘De Passie’

Voor meer info over het kernteam: artikel GODcentre Utrecht

Voor meer info over GODcentre: www.GODcentre.nl

Nederland, keer terug naar God!

18 t/m 28 september 2020 – 10 dagen van gebed, verootmoediging en vasten

De Terugkeer is de Nederlandse versie van ‘The Return’, een initiatief uit Amerika om te bidden voor het land en de wereld. De Terugkeer is een beweging, een specifieke periode én een specifieke dag die we apart zetten voor één doel: de terugkeer naar God. 

Centraal staan de 10 dagen van 18 September t/m 28 September 2020. Deze periode start met het Bijbelse Bazuinenfeest en eindigt met Grote Verzoendag. Deze dagen staan ook wel bekend als de ’10 ontzagwekkende dagen’. Middelpunt van De Terugkeer zal zijn: Zaterdag 26 september 2020 (Grote Verzoendag / Jom Kippoer). 

In de week voorafgaande aan Grote Verzoendag op zaterdag 26 september, is Gebedshuis Zuilen open voor gebed van maandag 21 t/m vrijdag 25 september van 19.30-21.00. Meld je aan door te mailen naar gebedshuiszuilen@gmail.com.

Voor meer informatie en de achtergrond van deze beweging, zie de-terugkeer.nl.

Ook kun je je aanmelden om mee te bidden en te vasten via de website van Herman Boon: biddenenvasten.nl.

Online gebedsruimtes 24×7 Utrecht

Vanaf vandaag is het mogelijk om je aan te melden voor 3 online gebedsruimtes op de website van 24x7utrecht.nl. Daar zijn 3 gebedsruimtes ingericht met de thema’s Verootmoediging, Zorg voor elkaar en Heilige Geest om te bidden in deze tijd. Na aanmelding via de website 24x7utrecht.nl voor een gebedsuur, ontvang je per mail een toegangscode om de gebedsruimtes te kunnen betreden.

De 24×7 week die gepland stond tussen Hemelvaart en Pinksteren in Gebedshuis Zuilen, komt helaas te vervallen.

Voor vragen of meer informatie, bekijk de website of mail naar 24x7gebedutrecht@gmail.com.

Openingstijden Gebedshuis

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen van de regering, gaan ook de activiteiten in het gebedshuis tijdelijk niet door.

Wel blijft het mogelijk om alleen of met een groepje van twee tot drie personen je in te schrijven om te komen bidden in het gebedshuis. Mail daarvoor naar gebedshuiszuilen@gmail.com.

Want waar twee of drie vergaderd zijn in Mijn naam, daar ben Ik in hun midden. Matteüs 18:20

Nationale gebedsdag 18 maart

Woensdag 18 maart wordt de Dag van Nationaal Gebed georganiseerd om te bidden rondom het coronavirus. Deze dag wordt georganiseerd door Missie Nederland, de EO, Christenunie, Groot Nieuws Radio en de Raad van Kerken (missienederland.nl/corona/nationaalgebed.nl).

Als Gebedshuis Zuilen sluiten we hierbij aan door het gebedshuis open te stellen van 10.30 tot 17.00. Meld je aan door een mailtje te sturen naar gebedshuiszuilen@gmail.com.

God heeft ons geen geest van angst gegeven, maar een geest van kracht, liefde en bezonnenheid. (2 Timotheüs 1:7)