Conferenties Amanda Buys 2019 – Meld je nu aan!

Over iets minder dan een maand vinden er weer twee conferenties plaats van Kanaän Ministries met Amanda en Roly Buys en hun team uit Zuid-Afrika. De aanmeldingen lopen al aardig binnen, maar is er is nog plaats!

Conferentie ‘Bloodline’ Nunspeet – 8 en 9 maart

De eerste conferentie vindt plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart in Nunspeet. Het thema is ‘Bloodline’: omgaan met de negatieve bagage en zonden vanuit het voorgeslacht. Opgave door een mailtje sturen naar journey2freedomNL@gmail.com.

De kosten bedrag € 50,- voor beide dagen, over te maken op IBAN: NL27 INGB 0007 9289 93 op naam van Stichting Kanaan Ministries NL onder vermelding van ‘Bloodline’.

Download Flyer voor alle info.

Conferentie ‘Innerlijke Genezing’ Den Haag – 14 en 15 maart

De tweede conferentie wordt gehouden op donderdag 14 en vrijdag 15 maart in Den Haag. Het thema van deze conferentie is ‘Innerlijke genezing’. Onderwerpen als de rol van de vader en moeder bij emotionele trauma’s, arrested development en vergeving komen aan bod. Opgave door een mailtje te sturen naar journey2freedomNL@gmail.com.

De kosten bedrag € 50,- voor beide dagen, over te maken op IBAN: NL27 INGB 0007 9289 93 op naam van Stichting Kanaan Ministries NL onder vermelding van ‘Innerlijke genezing’.

Let op! Donderdag en vrijdag ipv vrijdag en zaterdag.

Download Flyer voor alle info.